Sportbetting är ett populärt sätt att förhöja spänningen under sportevenemang. Men det finns flera sätt att öka spänningen ytterligare, ett av dessa är att du använder dig av så kallade “bet builders”. Bet building är när du kombinerar odds för flera sportevent och satsar på resultaten för alla samtidigt.

Vad är bet builders?
Flerkamp i sportbetting är när du satsar på resultaten för flera sportevenemang samtidigt. Genom att använda en bet builder kan du kombinera odds från flera olika sporter, till exempel fotboll, basket och tennis, och satsa på resultaten för alla evenemang. Om du bygger ett bet med en bet builder måste du ha rätt i alla satsningar för att vinna pengar. Om bara en av satsningarna misslyckas förlorar du hela satsningen. Men om du har rätt i alla satsningarna kan du vinna stora pengar. Det gäller alltså att du bygger smarta bets. Numera erbjuder de flesta av nätets bettingsidor någon form av bet builder.

Ökad vinstpotential
Anledningen till att du vill kombinera olika bets är för att du får högre odds än för enskilda satsningar. Detta blir en fördel om du bygger samman flera odds som tagna var och en för sig inte ger så stor uppsida, men som om de räknas samman ger dig ett odds med mycket hög potential.

Hur väljer du vilka odds du ska kombinera?
När du väljer vilka sporter du ska inkludera i en flerkamp i sportbetting finns det några faktorer att ta hänsyn till. För det första bör du välja sporter som du har god kännedom om och som du kan göra kvalificerade gissningar på. För det andra bör du överväga de olika oddsen för varje evenemang och se till att de är tillräckligt höga för att göra ett kombinerat odds lönsamt.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *